Events

 

 

 

Fra store sneevents og hele bygninger dækket af sne, til en sneboldkamp uden nogen form for kulde, eller et romantisk vinterbryllup midt om sommeren, så ordner vi det hele!

 
   

Snow Business i Danmark kan, med vores store sortement af kunstig sne og is, give alle events en magisk vinterstemning, hvad enten du har brug for sne i din biograf til en præmiere - eller du vil give hele gader et gennemført autentisk vinterlook, med liggende sne, faldende sne, rimfrost og masser af istapper. Ja, selv en snemand kan vi klare.

 

Hvis du har brug for en flot og eksklusiv isbar, kan du også leje den her. Isbaren har indbygget lys, med mulighed for mange forskellige farver, så du kan skabe lige den stemning du ønsker. Vi har selvfølgelig også barstole der passer til. Den er relativ simpel at opstille og ser imponerende ud. Ønsker du lidt ekstra, så har vi også isvægge i elementer som bare sættes sammen og bruges som bagrund. Endelig har vi også store isblokke som kan stables oven på hinanden, eller bruges enkeltvis.

 

 

 

Hvis du organiserer live events, konferencer, fester eller bryllupper og er interesseret i at få den helt rigtige vinterstemning - så ring til os og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
Events
Events
Events
Events
Events

Snow Business i Danmark - Dansk Special Effekt service    •    Amager Landevej 273    •    2770 Kastrup    •    Tlf. +45 32 57 33 05

Network Media Hjemmeside fra
Network Media